Poštovani članovi Kluba, 

 
na temelju članka 25. točke 4. statuta HVK Vukovar, Upravni odbor HVK Vukovar sazvao je redovitu godišnju skupštinu, zbog trenutne epidemiološke situacije i zakonom propisanih mjera skupština se održava elektroničkim putem (metodom e-mail glasovanja).  
 
Dnevni red:
1. Imenovanje radnog predsjedništva, verifikacijske komisije, zapisničara i dva ovjerovitelja zapisnika
2. Izvješće o radu kluba za 2020. godinu
3. Financijsko izvješće za 2020. godinu
4. Izvješće Nadzornog odbora
5. Financijski plan za 2021. godinu
6. Plan i program rada športskog pogona za 2021. godinu
7. Rasprava, prijedlozi i razno

Molimo sve punoljetne članove da dostave svoju mail adresu kako bi mogli zaprimiti materijale i sudjelovati u radu skupštine. 

06.10.2020.

Priču o našoj povijesno najuspješnijoj  veslačici Ivani Krkljuš možete pročitati ovdje

28.10.2020.

Hrvatski veslački klub „Vukovar“ 26. rujna 2020. godine bio je organizator i domaćin „17. Vukovarskog veslačkog maratona“ koji se vesla na stazi dugoj gotovo 36 kilometara od Vukovara do Iloka. Ova već tradicionalna manifestacija je najduža utrka osmeraca u Republici Hrvatskoj, a idejni začetnici maratona htjeli su kroz izuzetno tešku utrku veslača odati počast i pijetet svim poginulim i nestalim braniteljima u Domovinskom ratu, uz posebni pijetet prema 32 člana kluba koji su svoje živote položili na oltar domovine. Datum održavanja nije nasumično odabran već se uvijek odabire najbliža subota obljetnice osnivanja legendarne 204. Vukovarske brigade koja je osnovana 23. rujna 1991. godine.

Unatoč narušenoj situaciji zbog COVID-19 virusa, 17. Vukovarski veslački maraton ponovo je uspio ujediniti Hrvatsku. Tako su nastupile posade iz Dubrovnika, Metkovića, Zadra, Rijeke, Zagreba, Osijeka i naravno ekipa grada domaćina. Od ukupno 10 prijavljenih posada, 3 posade su veslale u kategoriji veterana, 4 u otvorenoj kategoriji i 3 u kategoriji Gradova.

13.09.2020.

Na 30. Hrvatskom veslačkom prvenstvu za kadete, juniore, seniore i veterane koje se održalo od 10. do 13. rujna 2020. na veslačkoj stazi Jarun naših dvadeset veslačica i veslača, dva trenera u dvanaest disciplina ostvarili su pet A i pet B finalna nastupa.
Osvojili su jedno prvo, treće i četvrto mjesto te dva druga mjesta u velikom A finalu te jedno prvo, drugo i treće te dva četvrta u B finalima.

plakat skola veslanja

Poveznice

VESLANJE.HR.jpg

Ukupno posjeta

1.png2.png5.png4.png8.png6.png

Trenutno online

1
Online