16.03.2020.

Upravni odbor na svojoj sjednici u ponedjeljak, 16.03.2020. donio je odluku o PRIVREMENOJ OBUSTAVI SVIH SPORTSKIH AKTIVNOSTI do daljnjeg, u skladu s novo nastaloj situaciji vezano za COVID-19 virus (korona virusa) a poštivajući sve preporuke nadležnih službi u svrhu prevencije i zaštite naših članova kluba. 

Ova odluka stupa na snagu danom donošenja.

U Vukovaru, 16.03.2020.

Predsjednik  HVK Vukovara

Luka Kolar dr. med.

 

Dokument odluke.

17.02.2020.

U nedjelju 16. veljače 2020. godine na Otvorenom prvenstvu Republike Hrvatske na ergometrima u organizaciji VK Jadrana iz Rijeke i Hrvatskog veslačkog saveza u Sportskom centru Zamet u Rijeci, nastupilo je osam (8) naših natjecatelja u različitim dobnim skupinama. Bila je to svojevrsna kondiciona provjera zimskog rada pred nastupajuću veslačku sezonu. Utrke su se održale na 2000 m, izuzev kadeta B i veterana na 1000 m. Naši natjecatelji zauzeli su jedno treće, šesto, dvanaesto, dvadeseto i dvadeset  treće mjesto, te po dva sedma mjesta. U pratnji veslača bili su i njihovi treneri D.Barišić i K. Džalto.

17.12.2019.

U skladu s najavom 15. prosinca 2019. godine u 10 h u prostorijama kluba održana je redovna Godišnja skupština. Već po ustaljenom protokolu izvješća o događanjima u godini na isteku podnijeli su predsjednik kluba Luka Kolar, tajnik Filip Sušac, blagajnik Mirko Benaković te trener Damir Barišić koji nam je u svom izlaganju iznio presjek rezultata i dostignuća naših reprezentativaca u periodu sve od povratka u Vukovar do današnjih dana.

11.10.2019.

U četvrtak, 10. listopada 2019. godine u večernjim satima u prostorijama HVKV-a održana je Izborna skupština. Upravnom odboru istekao je mandat te je u skladu s statutom kluba izborna skupština razriješila predsjednika. potpredsjednika i članove upravnog i nadzorni odbor.
Na prijedlog predsjednika Siniše Šijanovića i u suglasje svih članova Upravnog odbora za novog predsjednika predložen je naš veslač, bivši reprezentativac Luka Kolar, kojeg je izborna skupština jednoglasno prihvatila.

plakat skola veslanja

Poveznice

VESLANJE.HR.jpg

Ukupno posjeta

3.png2.png3.png2.png9.png

Trenutno online

1
Online