23.05.2016.

U Republici Austriji, na "Međunarodnoj regati Ottensheim 2016." koje se održala na Dunavskom jezeru Oxbow u reprezentativnom četvercu bez kormilara 4-  seniori B , Mato Brant prvog dana regate osvojio je zlatnu a drugog dana srebrnu medalju. 
Četverac bez kormilara CRO-1 prvog dana stigao je prvi u vremenu 6.15. ostavivši dvanaest sekundi našu drugu posadu  CRO-2, koja je stigla peta. Drugog dana posada CRO-1 stigla je druga u vremenu 6.33.41, dok je druga posada CRO-2 stigla četvrta u vremenu 6.40.05. Pobjednik je bila posada Austrije - Villach koja je stazu od 2000 metara izveslala u vremenu 6.28.81.
U posadi CRO-1 veslali su  Brandt, Čavka, Samardžić, Plišić. 

GŠ.

U subotu, 07.svibnja 2016 godine uspješno je održana 13 regata sv.Filipa i Jakova i 5 kup regata. Poslije ceremonije otvaranja, kojom tradicijom se HVKV može pohvaliti kako osim u tjelesnom tako i u duhovnom smislu doprinosi odgoju mladeži, započela je regata. Na regati sudjelovao je 225 veslača iz Osijeka, Zagreba, Pule, Rovinja i Vukovara. Naš klub nastupio je sa svim veslačicama i veslačima u svim dobnim skupinama u trinaest posada od kadeta do seniora te osvojio pet medalja. Svi su zdušno branili klupske boje ali ipak moramo izdvojiti našeg reprezentativca, zlatnog Matu Brandta i srebrne sestre Bataković, Katarinu i Marijanu (svi u samcima).

Hrvatski veslački klub Vukovar i Veslački savez Zagreba organiziraju 13.regatu sv. Filipa i Jakova i 5.regatu Hrvatskog veslačkog kupa Miljenko Finderle 2016,  koja se će se u sklopu obilježavanja Dana grada Vukovara održati u Vukovaru u subotu 07. svibnja 2016 godine s početkom u 13.30 sati. Svečano otvorenje i cilj utrka je ispred veslačkog doma. Pozivamo sve građane grada Vukovara, ljubitelje veslanja i Dunava svojom nazočnošću i sportskim bodrenjem uveličaju ovu sportsku manifestaciju. 
Raspis regate kao i ostale podatke koji će slijedit možete naći na web stranici vsz-a.

GŠ.

plakat skola veslanja

Poveznice

VESLANJE.HR.jpg

 

Ukupno posjeta

3.png5.png0.png7.png9.png

Trenutno online

2
Online