24.09.2016.

POSADA GRADA VUKOVARA POBJEDNIK 13. VUKOVARSKOG VESLAČKOG MARATONA 2016 GOD.
Po lijepom sunčanom vremenu, bez vjetra i valova brodova, pri nižem vodostaju te u sportskom i prijateljskom ozračju protekao je i ovaj maraton. Svojom nazočnošću počastio nas je naš srebrni olimpijac zlatnog sjaja Damir Martin Damšo. Mnogi su iskoristili priliku fotografirati se s njim. 
Po već tradicionalnom otvaranju uslijedio je pojedinačni start posada na kronometar.

13.08.2016.
DAMIR MARTIN DAMŠO - SREBRO ZLATNOG SJAJA

Dosada neviđena utrka koja nas je sve ostavila bez daha. Bojim se da netko od naših (starijih bivših veslača) nije dobio infarkt. Nakon ove utrke svaka riječ je suvišna. Zapljusnuo nas je val emocija i oduševljenja koji i sada dok pišem ponovo me oduzima. Po proglašenju rezultata javio se u nas i osjećaj ljutnje jer su naš Damir Martin i Novo Zelanđanina  Mahe Drysdal postigli isto (u veslanju mjerljivo) vrijeme 6:41.34  i najpoštenije je da su dijelili prvo mjesto. Ali taj osjećaj brzo nas je napustio čim smo ponovno ugledali Damira a pogotovo čuli njegove skromne riječi kojima je osvojio cijeli svijet. Veliki na djelu a jednostavan i otvoren u naravi.

28.07.2016.

Odlukom Upravnog odbora HVKV-a, "13. Veslački maraton" održat će se u subotu  24.rujna 2016. godine (a ne kako je prvotno kalendarom HVS-a predviđeno 01. listopada 2016.) .
Razlog ranijeg održavanja maratona je "Prvenstvo Hrvatske" koje se održava od 7-9.listopada 2016.
Sve u pogledu organizacije ostaje kao u svim prethodnim maratonima.
Pravila regate možete vidjeti ovdje, a prijavnicu možete preuzeti ovdje.

plakat skola veslanja

Poveznice

VESLANJE.HR.jpg

 

Ukupno posjeta

4.png3.png4.png1.png6.png

Trenutno online

1
Online