Hrvatski veslački klub Vukovar i Veslački savez Zagreba organiziraju 13.regatu sv. Filipa i Jakova i 5.regatu Hrvatskog veslačkog kupa Miljenko Finderle 2016,  koja se će se u sklopu obilježavanja Dana grada Vukovara održati u Vukovaru u subotu 07. svibnja 2016 godine s početkom u 13.30 sati. Svečano otvorenje i cilj utrka je ispred veslačkog doma. Pozivamo sve građane grada Vukovara, ljubitelje veslanja i Dunava svojom nazočnošću i sportskim bodrenjem uveličaju ovu sportsku manifestaciju. 
Raspis regate kao i ostale podatke koji će slijedit možete naći na web stranici vsz-a.

GŠ.

23.travnja 2016.

Tri skifa, tri medalje rezultat je naših veslačica i veslača sa 4 regate veslačkog kupa Miljenka Finderlea u Zagrebu. Ponovno su boje našeg kluba branile sestra Katarina i Marijana Bataković te naš reprezentativac Mato Brandt. 

U petak, 8. travnja 2016. ispratili smo malu ali odabranu ekipu na veliku tradicionalnu 33. Međunarodnu veslačku regatu CROATIA OPEN 2016  koja se održava 9 i 10 travnja u Zagrebu. Na regati očekuju se prijave sportaša iz Slovenije, Austrije, Srbije, Italije, Poljske, Turske .........  

Boje našeg kluba brani reprezentativac  Mato Brandt i sestra Bataković, Marijana i Katarina pod stručnim vodstvom svojih trenera Damira Barišića i Krešimira Džalte, te sudačkom palicom našeg tajnika Berislava Vrančića.

plakat skola veslanja

Poveznice

VESLANJE.HR.jpg

 

Ukupno posjeta

3.png3.png0.png8.png2.png

Trenutno online

1
Online