01.10.2016.

Poslije Vukovarskog maratona a neposredno pred Prvenstvo države Hrvatske,  naše posade nastupale su u Osijeku na Miholjskoj regati.  Osjiečani su po uzoru na nas pomaknuli unaprijed svoju regatu. To se pokazalo kao dobitna kombinacija jer je vrijeme bilo odlično kako za veslače tako i za sve ljubitelje veslanja koji su pratili natjecanje. Naše posade zauzele su jedno prvo i pet trećih mjesta. Prvim mjestom istaknuo se, a tko drugi nego Mato Brandt.

21.-28.08.2016.

Na svjetsko veslačko prvenstvo U23 u daleki hladni i vjetroviti Rotterdam otpratili smo našeg Matu Branta s ekipom i našim trenerom Damirom Barišićem koji je ujedno izabran trenerom reprezentativnog  Matinog četverca bez.
Prije odlaska ekipa 4- izvukla je normu na Jarunskom jezeru te pod Barišićevom palicom odradila naporne pripreme na Ramskom jezeru.

09.10.2016.

U petak 30.rujna 2016. na najvažniju regatu u državi, u pratnji  trenera otpratili smo trinaest skul veslačica i veslača u svim dobnim skupinama.
Istog dana uslijedile su pred natjecanja.
Danijel Jakovac u disciplini 1xJMB šestim mjestom završio je svoje natjecanje, dok je Mato Brant drugim mjestom u 1xSM najavio i dobar plasman u A finalu.
U subotu Matilda Sabljak u disciplini 1xLJŽ stigla je peta. Zatim nas je Mato više nego ugodno iznenadio svojim visokim plasmanom u A finalu. U elitnoj disciplini 1xSM drugim mjestom Mato Brant  "ubacio" se u veslačku olimpijsku elitu i to između zlatnog iz Brazila Martina Sinkovića i srebrnog iz Londona Davida Šaina. Ovim velikim uspjehom "naplatio" je svoj veliki trud, rad i upornost. Bravo Mato !

plakat skola veslanja

Poveznice

VESLANJE.HR.jpg

 

Ukupno posjeta

4.png4.png4.png8.png9.png

Trenutno online

1
Online