05.12.2019.

REDOVNA GODIŠNJA SKUPŠTINA KLUBA 2019.

Odlukom upravnog odbora kluba, u nedjelju 15.prosinca 2019. godine u 10 h u prostorijama na katu kluba održat će se redovna Godišnja skupština.
Pozivamo sve članove i prijatelje kluba da svojom nazočnošću doprinesu radu godišnje skupštine.

UPRAVNI ODBOR KLUBA

11.10.2019.

U četvrtak, 10. listopada 2019. godine u večernjim satima u prostorijama HVKV-a održana je Izborna skupština. Upravnom odboru istekao je mandat te je u skladu s statutom kluba izborna skupština razriješila predsjednika. potpredsjednika i članove upravnog i nadzorni odbor.
Na prijedlog predsjednika Siniše Šijanovića i u suglasje svih članova Upravnog odbora za novog predsjednika predložen je naš veslač, bivši reprezentativac Luka Kolar, kojeg je izborna skupština jednoglasno prihvatila.

Na temelju članka 25. točka 4 Statuta HVKV sazivam

IZBORNU SKUPŠTINU HVKV VUKOVAR

KOJA ĆE SE ODRŽATI U ČETVRTAK 10. LISTOPADA 2019. GODINE, U VESLAČKOM DOMU U VUKOVARU S POČETKOM U 19:00 SATI.
POZIVAM SVE ČLANOVE KLUBA DA SVOJOM NAZOČNOŠĆU DOPRINESU RADU IZBORNE SKUPŠTINE.

PREDSJEDNIK HVKV VUKOVAR
Prof. dr. sci. SINIŠA ŠIJANOVIĆ , dr.med

29.09.2019.

U nedjelju na 21. Miholjskoj regati u Osijeku HVKV-a  nastupao je sa osam ekipa koje su osvojile tri zlatne i pet srebrnih medalja. Bila je to za naše veslačice i veslače žetva medalja na kraju veslačke sezone 2019 godine.
Vrijeme bilo vrlo toplo za ovo doba godine sa slabim kontra vjetrom te pogodno za veslače i za gledatelje. Na regati uz domaće klubove Marine Kaštela iz Kaštela, Mladosti iz Zagreba, HVK Vukovara, Baranje iz Draža i domaćeg Iktusa nastupali su i Danubius iz Novog Sada; Palić iz Subotice te Dravske elektrane iz Maribora.

plakat skola veslanja

Poveznice

VESLANJE.HR.jpg

Ukupno posjeta

1.png4.png0.png4.png3.png

Trenutno online

1
Online