13/14.04.2019.

Na jakoj tradicionalnoj međunarodnoj regati Croatia Open na Jarunskom jezeru naš klub nastupio je sa dvije juniorske posade dvojcu i četvercu na pariće. Vremenske prilike nisu bile naklonjene veslačima ali je sve bilo regularno iako vrlo hladno kišovito i vjetrovito.


Prvog dana naša posada u dvojcu na pariće  za juniore A, Ivan Kolar i Filip Marošićević u svojoj kvalifikacijskoj skupini u jakoj međunarodnoj konkurenciji zauzela je treće mjesto. Nažalost to nije bilo dovoljno za plasman u A finale iako po vremenu koje su ostvarili tamo objektivno pripadaju. To su i dokazali izvrsnim prvim mjestom u B finalu i izveslanim vremenom 7.07.76. koje je treće vrijeme u A finalu.
Drugog dana Ivan i Filip zajedno sa Matejom Vuković i Matkom Gašparićem veslali su u četvercu na pariće za juniore A. Drugim mjestom u kvalifikacijama plasirali su se u A fimnale. Startali su odlučno i u prvih 500 m zauzimali drugu poziciju da bi već na prolazu 1000 m pali na sedmu poziciju. Posljednjih 500m podigli su tempo i pojačali ritam, počeli smanjivati razliku ali ipak kasno za nešto više. Bilo je to zasigurno jedno veliko iskustvo naših veslača na međunarodnoj veslačkoj sceni.
Čestitamo na uspjehu. 

GŠ. 

plakat skola veslanja

Poveznice

VESLANJE.HR.jpg

Ukupno posjeta

9.png1.png1.png6.png2.png

Trenutno online

1
Online