Posebnost ove regate je što će se u njenom okviru, a povodom proslave Dana crkve Sv. Ivana Kapistrana i Dana grada Iloka održati prvi maraton veteranskih osmeraca Dunavom od Vukovara do Iloka (36 km). Start maratona je u subotu u 9:00 kod doma HVK "Vukovara", a cilj u Iloku, pristanište, planirano oko 12:00.

Iako je rok za prijave 27.9., već je prijavljeno 8 osmeraca: Glagoljaš - Omišalj, HAVK Mladost - Zagreb, Iktus -Osijek, Istra -Pula, Jarun - Zagreb, Nova - Zagreb, VK Trešnjevka - Zagreb, Vukovar - Vukovar. Detaljnije o prijavama, prijevozu, smještaju, ostalim aktivnostima kod Berislava Vrančića 098/436-509, fax 032/450-396, e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. , te kod Borisa Martina 098/391-487, fax 01/34-36-608, e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Vrijedni organizatori pobrinuli su se i za bogat prateći program - posjet crkvi Sv. Ivana Kapistrana, obilazak dvorca Odeschalchi i Starog podruma Iločkih podruma d.o.o., te sportski nastavak u nedjelju na regati u Osijeku. Organizaciju su pomogli Hrvatske Vode, Poglavarstva gradova Ilok i Vukovar, HVK Vukovar, VK Iktus, ŠRC Jarun, Metal-Zec Ilok, Labud Zagreb, Spektra Zagreb.

plakat skola veslanja

Poveznice

VESLANJE.HR.jpg

Ukupno posjeta

4.png3.png2.png2.png8.png

Trenutno online

1
Online