Donosimo Vam 1. dio snimljenog sadržaja sa ovogodišnjeg maratona Vukovar - Ilok. Isto tako drugi dio snimljenog materijala možete pogledati ovdje.

Vodeći se mišlju „Što možemo učiniti za naš klub i naš grad", HVK Vukovar organizira na rijeci Dunav, utrku 8+ (osmeraca), VESLAČKI MARATON VUKOVAR–ILOK u dužini od 36 km.

Želja nam je zadržati tradiciju održavanja REGATE u Vukovaru, upoznati mladež Vukovara sa našim sportom, a stare vukovarce podsjetiti na veslačka natjecanja održavana u našem gradu.

Na prvenstvu po mirnom ali kišovitom vremenu  nastupio je  21 veslački klub iz Hrvatske, u 19 veslačkih disciplina i oko 350 veslačica i veslača.
Ukupni pobjednik Prvenstva je VK Mladost iz Zagreba sa 61 bodom, drugo mjesto osvojio je VK Iktus iz Osijeka, s 43,80 bodova, treće mjesto HVK Gusar iz Splita s 32,60 bodova.
Veteranske posade nisu se bodovale.

HVK Vukovar nastupio je sa tri veteranske posade; samac , dvojac na pariće i četverac bez kormilara u kojima je postigao vrlo dobar uspjeh.
Grupe u kojima su se natjecali bile su sastavljene iz mješovitih kategorija (od A do F), izuzev u četvercu bez koji je bio u jednoj kategoriji.

Kako su se veterani u 8+ pripremali za maraton možete vidjeti  ovdje, a kako su izveslali zadnju etapu maratona 2010. god ovdje.

plakat skola veslanja

Poveznice

VESLANJE.HR.jpg

preuzmi

Ukupno posjeta

1.png8.png1.png2.png2.png4.png

Trenutno online

1
Online

Međunarodna baza veslača