Poštovani članovi Hrvatskog veslačkog kluba Vukovar, 
na temelju članka 25. točke 4. statuta HVK Vukovar, Upravni odbor HVK Vukovar sazvao je redovnu godišnju skupštinu.
Zbog trenutne epidemiološke situacije i zakonom propisanih mjera skupština se održava elektroničkim putem (metodom e-mail glasovanja). 
Svim članovima elektronskom poštom dostaviti ćemo dnevni red sa svim sastavnicama.
Krajnji rok za glasanje o navedenim točkama je 31.12.2021 do 12 00.h elektroničkim putem.
Članovi koji nisu zaprimili materijale za Skupštinu mogu zatražiti elektroničkom poštom.
Molimo sve članove da podmire članarinu za godinu na izmaku.

Svim članovima u ime kluba želimo blagoslovljen Božić te sretnu novu godinu želi.

Uprava HVK Vukovar 

 

25.09.2021.

U subotu 25.09.2021. održan je tradicionalni 18. po redu Vukovarski veslački maraton i to na dionici dugoj 34 km od Vukovara do Iloka. Maraton se održava u spomen na osnutak 204. Vukovarske brigade i 32 poginula i nestala člana Hrvatskog veslačkog kluba Vukovar u obrani Vukovara i Republike Hrvatske u domovinskom ratu.
Start kao po običaju uslijedio je u 12.h, poslije službenog otvaranja i polaganja vijenaca podno križa na ušću Vuke u Dunav. Vrijeme za veslanje je bilo pogodno, sunčano, bez vjetra i valova uz niski vodostaj Dunava. 
Kao i svaki maraton, sama utrka je bila iznimno zahtjevna, ali maratonci su pokazali iznimnu spremnost, borbenost i izdržljivost.
Na ovogodišnjem maratonu nastupilo je 9 osmeraca, iz Osijeka, Zagreba, Metkovića, Dubrovnika, Kaštela, Zadra i domaćina Vukovara.
Natjecali su se u kategoriji gradova, veterana i otvorenoj kategoriji.
Ukupni pobjednik 18. Vukovarskog veslačkog maratona i pobjednik otvorene kategorije je posada VK Croatia u vremenu 1:51:42. Posada je iskustva- veterana i mladosti- juniora. U njoj su veslali i naša dva vukovarca, veterani  Zdravko Anđel i Zvonimir Borbaš. Video uradak maratona možete vidjeti klikom na link  https://m.youtube.com/watch?v=sXxnK8oA0yg&feature=youtu.be

23.09.2021.

Na današnji dan, četvrtak, 23 rujna 2021. godine ukupno je prijavljeno 9 posada osmeraca.
Dunav je vrlo niskog vodostaja, miran tko stvoren za veslanje a i prognostičari prognoziraju lijep sunčan dan na zadovoljstvo svih učesnika.
Imena posada možete vidjeti ovdje, po kategorijama  OTVORENA, GRADOVI ,VETERANI  te UKUPNO.
Još nije kasno za prijave,  veslači ne propustite festival veslanja - 18. Vukovarski veslački maraton.

GŠ.

19.09.2021.

Na regatnoj stazi - Jarun, Zagreb od 16-19. rujna 2021. godine održano je 31.(78). Veslačko prvenstvo Republike Hrvatske. Pod stručnim vodstvom trenera D. Barišića  natjecalo se naših devet veslačica i šest veslača u ukupno devet disciplina te osvojili jedno treće i peto mjesto, te dva četvrta u A finalu, te dva prva, jedno drugo i treće mjesto u B finalu. Rezultati bi bili i bolji da je ždrijeb grupa prednatjecanja bio pošteniji.

plakat skola veslanja

Poveznice

VESLANJE.HR.jpg

preuzmi

Ukupno posjeta

1.png8.png1.png2.png2.png4.png

Trenutno online

1
Online