VUKOVAR - Veslači VK Vukovar veslali su ovog vikenda na Međunarodnoj veslačkoj regati u austrijskom Villachu i ostvarili zapažene rezultate. Na regati su veslali veslači iz cijele srednje Europe u kategoriji kadeta (od 12 do 14 godina) i mlađih juniora (od 14 do 16 godina). Utrke su se održavale cijeli dan, svakih 5 minuta održavala se nova utrka a za naš veslački klub veslalo je 10 mladih natjecatelja.

Kako nam je rekao trener VK Vukovar Damir Barišić najzapaženiji rezultat ostvarila je Ivana Krkljuš. Ivana je osvojila drugo mjesto u A finalu,  u samcu, u konkurenciji mlađih juniorki. Naša je veslačica cijelu utrku bila vodeća da bi na kraju u samom finišu bolja od nje bila mlada Njemica Sophie Oksche.

Osim Ivane, vrlo dobro su odveslali Robert Kološanj i Luka Kolar u dvojcu bez kormilara, također u konkurenciji mlađih juniora. Osvojili su treće mjesto u B finalu.

Konkurencija je bila zadovoljavajuća, svi naši veslači odveslali su prema očekivanjima i u skladu sa svojim mogućnostima tako da smo iznimno zadovoljni ostvarenim rezultatima. Ova je utrka poslužila i za stjecanje iskustva naših veslača jer su mnogi od njih po prvi puta bili na ovakvom međunarodnom natjecanju, zaključio je trener Barišić.

 

 

plakat skola veslanja

Poveznice

VESLANJE.HR.jpg

preuzmi

Ukupno posjeta

1.png8.png1.png2.png2.png4.png

Trenutno online

1
Online

Međunarodna baza veslača